Informasjon om hvordan PTØ Norge behandler personopplysninger

Hvem er vi

PTØ Norge er en brukerorganisasjon som har habiliteringstilbud til barn og unge med cerebral parese, nevrologiske skader og sykdommer. Vi tilbyr også habilitering til voksne med diagnoser som Parkinsons, MS og slag.

Vår nettstedsadresse er: http://xn--pt-mka.no eller http://ptø.no.

Ansvarlig for behandling av personopplysninger hos PTØ Norge er direktør Vibeke Johnsen og kan kontaktes på e-post: vj@ptonorge.no eller telefon 970 38 830.

Informasjonskapsler som brukes på ptø.no

Informasjonskapsler på ptø.no brukes til å samle informasjon anonymt.
Informasjonskapslene som eksisterer på ptø.no brukes til, dersom ikke annet er nevnt, innsamling av brukerstatistikk og språkinnstillinger på siden.

Google Analytics:

Google Analytics er et analyseverktøy vi bruker for å analysere brukeroppførsel på ptø.no. Dette er en gratistjeneste fra Google som gjør det mulig se antall besøkende, sidevisninger, trafikkilder, lengde på besøk, geografisk lokasjon og mye mer. For å lagre informasjon om de besøkende, benytter Google Analytics et javascript, som igjen lager 5 forskjellige informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene benyttes til å lagre bevegelsesmønsteret på et nettsted og hver enkelt bevegelse. Disse informasjonskapslene er:

__utma: Lagres i 2 år fra siste besøk.
__utmb: Lagres i 30 min fra siste besøk.
__utmc: Lagres til nettleseren lukkes.
__utmz: Lagres i 6 måneder fra siste besøk.
__utmv: Lagres i 2 år fra siste besøk.
_ga: Lagres i 2 år fra siste besøk.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Nyhetsbrev

Vi bruker MailChimp  for å sende ut nyhetsbrev én gang i måneden. Vi sender bare nyhetsbrev dersom du har bedt om å motta dette. Vi lagrer navn og e-postadresse for å sende ut nyhetsbrev til de som ønsker det. Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev ved å kontakte oss: post@ptonorge.no.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet.

Analyse

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ikke opplysninger om deg til en tredjepart uten ditt samtykke.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du kan be om innsyn i personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Din kontaktinformasjon

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Våre rutiner for datalekkasjer

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Opplysningskrav fra bransjelovgivning