Godt for Johann å være tilbake på trening!

I disse tider med covid 19 og smitteverntiltak har intensiv trening, som vi vet av erfaring er veldig bra for Johann, blitt satt vent. Forrige opphold vi hadde var i juni/juli -20.

Til tross for fortsatt pandemi og høyt smittetrykk noen steder i landet, valgte vi å ta i mot tilbud om intensiv trening to uker nå i februar.  Vi må innrømme at vi veide mye for og i mot da det krever å reise avgårde på trening, ikke minst i en så uforutsigbar tid.

Både underveis og nå i etterkant er vi veldig fornøyd med at vi gjennomførte dette oppholdet.

Vi opplevde at smittevern tiltakene på PTØ var svært gode, vi følte oss trygge begge ukene vi var der.

Vi hadde lange dager med trening fra 9 til 13.30.  De dagene det ikke var ettermiddagsbrukere eller et skoletilbud forlenget pedagogene tilbudet. Denne fleksibiliteten satte vi enormt stor pris på. For oss som reiser langt (bor i Ålesund) må vi også være der i helgen og det er av stor betydning å få mest mulig trening ut av oppholdet når vi reiser.

Skoletilbudet vi hadde to dager i uken ble også godt ivaretatt med en ny lærer denne gang og også hun med høyt fokus på smittevern.

Vi  vil også gi tommel opp for at lokal fysioterapeut fikk delta på økter gjennom å kople seg opp digitalt på Teams – dette er nytt for oss og vi håper dette fortsetter.

Tusen takk til dere på Gardermoen for en suverent opphold nå i februar. Vi ser frem til nytt opphold i juni. Vi har allerede booket på samme hotell for ukene i juni.

Til informasjon for alle dere der ute valgte vi denne gang å prøve Quality airport Gardermoen da vi var kjent med at PTØ har avtale der.

Vi hadde to rom (connecting rooms), godt for en 12 åring med litt pause på eget rom :-). Vi fikk nydelig frokost hver dag, lite gjester på hotellet som gjorde at vi nesten var alene i frokostsalen noen dager.

Nå er vi hjemme igjen hvor treningen fortsetter  med fullt fokus på de råd og den veiledning vi fikk fra oppholdet.  Bildet viser en fornøyd Johann midt i  en økt i Innowalken.

 

Mvh Anne, mor til Johann