Ny administrativ leder i PTØ Norge

Bilde av ny administrativ leder Lise Udklit

Lise Udklit (40) har tatt over stillingen som administrativ leder etter Ingunn Østerkløft.

Lise har bakgrunn fra ledelse innen restaurant- og hotellbransjen. Hun har også jobbet som prosjektkoordinator i Barnas Språksenter. De siste årene har hun vært prosjektleder i CP-foreningen med et prosjekt innen Alternativ og supplerende kommunikasjon (ASK).

Bruker egen erfaring

Lise er opprinnelig fra Danmark, men har bodd i Norge siden 2000. Hun bor på Bjerke i Oslo, og har selv en sønn med cerebral parese.

– Jeg vet hva mange av foreldrene til våre brukere går igjennom. Både på det personlige planet, men også i møte med systemet. Det gir meg en unik sjanse til å kombinere min faglige kompetanse med et foreldreperspektiv, og dermed få til gode løsninger for PTØ sine brukere, sier hun.

Åpen dør

– Hvilke arbeidsoppgaver har du som administrativ leder?

– Jeg håper å ha mye kontakt med både barna og foreldrene her på PTØ. Jeg ønsker dialog for å få tilbakemeldinger på hva som fungerer, og hvor vi har forbedringspotensiale – sett fra et brukerperspektiv. Min dør skal alltid være åpen. Og det er bare å ta en telefon om en har noe på hjertet, både ris og ros. Utover det blir det også en spennende oppgave å bidra til at PTØ oppnår sitt fulle potensiale etter nyetableringen på Gardermoen, sier hun.  

Nå gleder hun seg til å bli bedre kjent med brukerne og foreldrene deres.

– Jeg kjenner allerede noen av PTØ sine brukere gjennom CP-foreningen, ASK-miljøet og Barnas Språksenter. Men det er alltid utrolig spennende å treffe nye brukere og familiene deres, sier Lise.

Bilde av Lise Udklit og Ann Helen Amundsen
Lise Udklit er tatt godt imot av ergoterapeut Ann Helen Amundsen og de andre kollegene på PTØ Gardermoen. – De er helt fantastiske, og jeg gleder meg til hver arbeidsdag, sier Lise.

Godt mottatt

– Hvordan har den første arbeidsuka vært?

– Det har vært hektisk, det kan jeg ikke lyve meg bort fra. Men kollegene her er helt fantastiske, og har tatt meg så godt imot at jeg hver dag gleder meg til neste arbeidsdag.

– Hva motiverte deg til å takke ja til denne stillingen?

– Jeg leste stillingsannonsen og følte den var skrevet til meg. I tillegg er jeg trygg på at jeg både med min personlige og faglige erfaring har mye å bidra med her på senteret, sier Lise.