PRESSE

PTØ Norge ønsker å være tilgjengelig for media og allmennheten. I organisasjonen arbeider det erfarne mennesker som på ulike måter kan bistå med fakta og kompetanse. Vi deler gjerne informasjon og formidler kontakt til organisasjoner i vårt nettverk.

For pressehenvendelser, ta kontakt med:

Kari Hapnes, daglig leder PTØ Norge
Telefon: 45415101
E-post: kh@ptonorge.no

Pressebilder

Her finner du bilder fra PTØ Norge, som fritt kan lastes ned til bruk, for eksempel i redaksjonell sammenheng. Bildene kan ikke brukes i annonsemateriell eller annen markedsføring med mindre dette på forhånd er avtalt spesifikt med PTØ Norge. Kilde skal alltid oppgis.

Dersom bildene ønskes benyttet i bokverk (trykket eller elektronisk), skal det alltid innhentes skriftlig tillatelse fra PTØ Norge.

fotografi for nedlasting - gutt trener med lekebil4608 × 2592
fotografi for nedlasting - to personer holder hender4608 × 2592
fotografi for nedlasting - hender som holder en blå ring4608 × 2592
fotografi for nedlasting - to personer trener med en stokk4608 × 2592

Copyright

Hvert enkelt bilde krediteres på følgende måte: PTØ Norge/fotografens navn (dersom dette er oppgitt). Kreditering skal stå i umiddelbar nærhet av bildet. Alle PTØ Norges bilder er beskyttet av åndsverkloven. Enhver endring, manipulering og/eller videresalg av bildene er strengt forbudt.

PTØ Norges logo

PTØ Norges logo kan benyttes av våre samarbeidspartnere og pressen. Logoen skal ikke benyttes i annonsemateriell eller annen markedsføring, men mindre dette på forhånd er avtalt spesifikt med PTØ Norge.

Logoen skal ikke endres, men brukes i den form og de farger som tilbys på denne nettsiden. Det skal ikke legges til tekst eller bilde, med mindre dette på forhånd er avtalt spesifikt med PTØ Norge.

Png-filen er i RGB-farger, og vektorfilen (.pdf) er i CMYK-farger. Hvis du ønsker å forstørre logoen betydelig anbefaler vi å bruke versjonen som er i trykkerikvalitet (vektor), for at kvaliteten ikke skal forringes.

Ved bruk av logo på mørk bakgrunn skal logoen i sin helhet være hvit. Bakgrunnen skal aller helst være mørk blå (fargekode #154072), sort eller mørk grå.

For spørsmål rundt bruk av vår logo, kan du kontakte vår administrasjon på telefon 976 93 966.

PTØ Norges logo i PNG-format for nedlasting
PTØ Norges logo i PDF-format for nedlasting

Fargekoder
Mørk blå: #154072
Lys blå: #a5daec