Tilbakemeldinger fra våre brukere

Har du bilder, erfaringer eller tilbakemeldinger til PTØ som du ønsker å dele på våre nettsider? Send gjerne en e-post til post@ptonorge.no 

«Jeg har trent PTØ veldig lenge og elsker det. Det gir meg pågangsmot, mestring, glede, venner for livet og min kropp blir behandlet på best mulig måte. Habiliteringspedagogene gjør det de kan for at du skal få et mest selvstendig liv på best mulig måte. Positivt, artig, gode mennesker og dyktige trenere. Jeg har aldri møtt en sur og negativ habiliteringspedagog som ikke synes det er gøy og gjør det beste for at jeg skal ha det bra. Jeg kan ikke tenke meg hvordan jeg ville vært hvis jeg ikke var på PTØ trening. De gir meg pågangsmot og glede. Jeg går på trening ukentlig, og hver gang jeg kommer dit blir jeg i godt humør. Du får den behandling som ingen har gitt før. De fokuserer på hele kroppen fra den nederste på foten til munn og hode øvelser. Jeg pleier også å være med på intensiv kurs som jeg trener med venner som jeg har kjent lenge.

PTØ gir glede på dårlige dager, gjør livet ditt lettere og tenker alltid på ditt beste. Du blir heiet på, du møter verdens beste støttespillere og en hel gjeng som ønsker å hjelpe deg. Du får en ekstra familie som heier, er varm, glad, omsorgsfull og bryr seg om deg. Og som finner gode løsninger på hvordan du kan bli selvstendig og klarer deg i dagliglivet.

Tusen takk PTØ!»

Skrevet av Julie (19) i juni 2018.

 

«Vi ser Ida blomster på trening på PTØ og framskrittene er store!  Vi er så fornøyd med den treningen hun får og hvordan den er lagt opp for hennes behov og utvikling.»

Skrevet av Idas mamma i november 2016